A la carte
Starters
White fish ceviche with cucumber and tomatillo
Siikacevicheä, kurkkua ja tomatilloa
Jerusalem artichoke soup with cappuccino foam and crispy malt bread
Maa-artisokkakeittoa, cappuccino vaahtoa, mallasleipäsipsi
Fillet of organic kyyttö beef with pickled red onion and parmesan
Luomu kyyttönaudan filettä, pikkelöityä punasipulia ja parmesania
Roasted tomatoes, burrata, tomato jus, jalapeño and almonds
Paahdettuja tomaatteja, burrataa, tomaattilientä, jalapenoa ja mantelia
Hapanjuurileipää ja vaahdotettua voita
Main Courses
Char-grilled whitefish with Antiboise sauce, olive crème and crushed potato
Hiillostettua siikaa, Antiboise-kastiketta, oliivikreemiä ja krossattua perunaa
Asparagus risotto and parmesan with pine nuts and olive oil
Parsarisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä, parmesaania ja oliiviöljyä
Black tagliolini with tiger prawns, chili, lemon butter and parmesan
Mustaa tagliolinia, tiikeriravunpyrstöjä, chiliä, sitruunavoita ja parmesaania
Grilled beef entrecote with Bearnaise sauce
Served with French fries and salad
Grillattua naudan entrecotea ja Bearnaisekastiketta
Tarjoillaan ranskanperunoiden ja sydänsalaatin kanssa
Desserts
Vanilla mascarpone, meringue and passion
Vanilja-mascarponea, marenkia ja passionhedelmää
Milk chocolate ganache with rasberries and hazelnuts
Maitosuklaa ganache, vadelmaa ja hasselpähkinää
Two pieces, seasonal flavours
Kaksi kappaletta sesongin käsintehtyä suklaata
Vanilla ice cream and dark chocolate sorbet with espresso-caramel sauce
and mascarpone
Vaniljajäätelöä, tummasuklaasorbettia, espresso-caramelkastiketta ja mascarponea
Piece of cheese served with condimentals
Pala juustoa lisäkkeineen