UPEAT KOKOUSTILAT KÄYTTÖÖSI

Helsingerissä on 20 eri kokoista kabinettia ja kokoustilaa aina intiimistä kahden hengen tilasta yli 20 henkilön tarpeisiin. Käytössä on myös kolme äänieristettyä puhelinkoppia ja erillinen sisäänkäynti yksityisyydestään tarkoille vieraille. Suuremmat tilaisuudet toteutamme ravintolasalissamme tarpeidenne mukaisesti yksityistilaisuutena. Henkilökuntamme huolehtii teistä koko tilaisuutenne ajan, palvellen teitä henkilökohtaisesti tarpeidenne mukaisesti.

Tuntipohjainen laskutusmalli

Helsingerissä on tilakohtainen tuntiperusteinen minimilaskutus, jota nautitut ravintolatarjoilut vähentävät. Periaatteemme on, että Helsinger joustaa, et sinä. Tarjoilut voit tilata etukäteen joko valmiista paketeistamme tai á la carte -listaltamme ja all day -listaltamme. Sinun ei tarvitse tilata ennakkoon tarjoiluita, kaikki on tilattavissa myös paikan päällä. Voit varata myös tilan ilman ravintolapalveluita, esimerkiksi työskentelyä varten.


Helsingerin kabineteissa ja kokoustiloissa on perusvarusteluina led-näyttö, langaton wifi-yhteys, säädettävä valaistus sekä tilakohtainen ilmastointi ja muistiinpanovälineet. Lisäksi tiloihin on saatavilla lisävarusteina veloituksetta Jabra-konferenssikaiutin, fläppitaulu, Ring Light -kuvausvalo sekä jalusta kannettavalle tietokoneelle.


Tutustu valmiiksi miettimiimme kokouspaketteihin ja ruokalistoihin tästä:


KOKOUKSET KABINETTILOUNAAT JA –ILLALLISET YKSITYISTILAISUUDET VARAA TILA

Reserve a cabinet / Ask for quote

You can ask for cabinet or reservation quote at myynti.helsinger@kanresta.fi or +358 50 535 8325