Ravintola

Tunnelmallisessa ravintolassamme nautit erinomaisesta ruoasta ja sujuvasta palvelusta. Tarjoamme monipuolista aamiaista koko päivän, laadukasta lounasta sekä elegantin illallisen viineineen, aina pöytiin tarjoiltuna. Klassisella tyylillä, modernilla otteella.

 

RUOKA

Helsinger on klassisen eurooppalaisen keittiön inspiroiva elegantti ravintola, joka tarjoaa laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa. Listaltamme voitkin löytää monia tuttuja ja rakastettuja klassikkoannoksia, jotka toteutamme omalla tavallamme, modernisti ja tyylikkäästi. Tarjoilemme huolella tehtyä sesonkeja mukailevaa ruokaa aamusta iltamyöhään. Kotimaisuus, lähiruoka, luomu ja vastuullisuus ovat tärkeitä valintoja Helsingerille.

Meille on kunnia-asia tarjota sopivia vaihtoehtoja kaikille asiakkaillemme ja otamme kaikki erityisruokavaliot ja allergiat huomioon.

A LA CARTE

AFTER WORK

Työpäivän jälkeinen rentoutumishetki on täydellinen kun päivän onnistumisiin yhdistetään mukaan Helsingerin rauhallinen tunnelma, laadukkaat juomat sekä erinomainen ruoka. After Work tuotteistus vaihtuu viikoittain.

VIINIT

LOUNGE BAR

Lounge Bar on täyden palvelun baari laadukkailla viineillä ja oluilla. Lounge Barissa voit hengähtää hetken, viettää after workeja tai juhlia onnistumisia rennossa tunnelmassa, jossa sattuma saattaa johdattaa sinut uuden kohtaamisen pariin – päivän tärkeimmät hetket kun eivät aina tapahdu virallisen ohjelman aikana. Lounge Barin pehmeillä nojatuoleilla sopii ladata akkuja, tarkistaa sähköpostit ja odotella vieraita.

ALL DAY MENU