UPEAT TILAMME KÄYTTÖÖSI

Helsingerissä on 20 kabinettia ja kokoustilaa aina intiimistä kahden hengen tilasta yli kahdenkymmenen henkilön tarpeisiin. Käytössä on myös kolme äänieristettyä puhelinkoppia, ja erillinen sisäänkäynti yksityisyydestään tarkoille vieraille. Suuremmat kohtaamiset toteutamme ravintolasalissa tarpeidenne mukaisesti yksityistilaisuutena. Helsingerin henkilökunta huolehtii teistä aina koko tilaisuutenne ajan, palvellen teitä henkilökohtaisesti tarpeidenne mukaisesti.


Helsingerissä on tilakohtainen tuntiperusteinen minimilaskutus, jota nautitut ravintolatarjoilut vähentävät. Periaatteemme on, että Helsinger joustaa, et sinä. Sinun ei tarvitse tilata ennakkoon tarjoiluita, kaikki on tilattavissa myös paikan päällä. Voit varata myös tilan ilman ravintolapalveluita, esimerkiksi työskentelyä varten. Helsingerin kabineteissa ja kokoustiloissa on perusvarusteluina led-näyttö, langaton wifi-yhteys, säädettävä valaistus sekä tilakohtainen ilmastointi ja muistiinpanovälineet.


Lisäksi tiloihin on saatavilla lisävarusteina veloituksetta Jabra konferenssikaiutin, fläppitaulu, Ring Light kuvausvalo sekä jalusta kannettavalle tietokoneelle.


Järjestäessäsi kabinetti-illallista tai –lounasta nautit keittiömme antimista rauhallisesti ja yksityisesti omassa tilassasi. Kabineteissa oleva tekniikka peitetään tyylikkäällä verholla ja valaistus himmennetään. Somistamme kabinetin toiveidesi mukaiseksi tuomalla tilaan esimerkiksi pöytäliinan sekä kukkia ja kynttilöitä veloituksetta. Kabineteissamme toteutat tyylikkään ruoan ympärille kietoutuvan tilaisuuden aina 2 hengen kohtaamisesta 12 hengen illanviettoon.


Tilaisuutesi sujuvuuden vuoksi, jos olet järjestämässä kokousta tarjoiluineen, yksityistilaisuutta, kabinettilounasta tai –illallista, suosittelemme tutustumaan etukäteen suunnittelemiimme paketteihin helpottamaan tilaisuutesi järjestämistä.


KOKOUKSET KABINETTILOUNAAT JA –ILLALLISET YKSITYISTILAISUUDET VARAA TILA

VARAA TÄSTÄ TILA KÄYTTÖÖSI VALITSEMALLESI AJANKOHDALLE

Tarjoiluita sisältävät kokoukset, kabinettilounaat- ja illalliset sekä yksityistilaisuudet räätälöimme aina sinulle henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä myynti.helsinger@kanresta.fi tai +358 50 535 8325