Helsinger varausehdot

Varauksen vahvistus

Varaus on sitova. Varauksesta vastaa tilaaja. Muutoksia varaukseen voi tehdä joko kirjallisesti tai suullisesti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ravintola pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Asiakkaan Helsingerille luovuttamia tietoja käytetään ainoastaan tilaisuuden / varauksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää varausta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman ravintolan suostumusta.

Varauksen tarkentaminen

Räätälöidyissä tilauksissa ravintola käy ennakkoon asiakkaan kanssa läpi varauksenvahvistus- ja laskutusehdot.

Varauksen peruutusehdot

Esteen sattuessa varauksen voi siirtää / peruuttaa veloituksetta kaksikymmentäneljä (24) tuntia ennen varausta. Myöhemmin tehdyissä peruutuksissa ravintolalla on oikeus veloittaa asiakasta tilakohtaisen minimimyynnin mukaisesti.

Tilaajan vastuu

Ravintola ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään ravintolan tiloissa. Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita ja tekniikkaa. Tilaajaa vastaa kaikista vahingoista, joita tilaaja tai tilaajan vieraat / asiakkaat aiheuttavat kiinteistölle, tilalle tai irtaimelle omaisuudelle.